Basisschool Bosch en Hovenschool geniet van Borsato in De Kuip

Wie gaat zaterdag 1 juni genieten van Borsato in De Kuip?

Of het nu gaat om muziek in een winkel, muziek op de werkvloer of muziek in een café, we genieten er van. Als klant, als ondernemer en als medewerker. Elk jaar organiseren wij een winactie. De winactie laat de winnaars de kracht van muziek ook buiten de kantoormuren ervaren. Traditiegetrouw is er elk jaar een mooie ‘muziekprijs’ te winnen. Dit jaar waren dat 10 VIP-tickets voor het concert Borsato in De Kuip met natuurlijk Marco Borsato en o.a. André Hazes, Lil Kleine en DI-RECT op zaterdag 1 juni 2019.

Maar liefst 6000 bedrijven en organisaties deden dit jaar mee aan de winactie van Muziek Werkt. Maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. En dat is…. basisschool Bosch en Hovenschool in Heemstede!

Cindy Otten en Pieter Gulickx van de Bosch en Hovenschool nemen de prijs in ontvangst.

Pieter Gulickx, directeur bij de Bosch en Hovenschool: “Helemaal te gek dat we gewonnen hebben! We zijn natuurlijk erg blij met deze prijs. Bij ons op school speelt muziek ook een grote rol. Muziek draagt namelijk op een unieke manier bij aan de ontwikkeling van kinderen. Het brein wordt middels muziek maken en luisteren op een andere manier gestimuleerd en zo vergroot het bijvoorbeeld de woordenschat, het lees- en rekenvermogen en taalbegrip. En daarbij zorgt muziek natuurlijk ook voor veel plezier en een goede sfeer in de klas. Namens alle collega’s: bedankt Muziek Werkt! Wij gaan genieten!”

Wij bedanken alle deelnemers voor hun deelname en wensen het team van de Bosch en Hovenschool heel veel plezier tijdens Borsato in De Kuip!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij niets missen van Muziek Werkt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar nieuws van Muziek Werkt.