Winnaar 10 Tickets de Luxe voor North Sea Jazz Festival bekend

Of het nu gaat om muziek in een winkel, muziek op de werkvloer of muziek in een café, muziek maakt het verschil. Voor jou als consument, ondernemer en als medewerker. Met de winactie laten we ondernemers de kracht van muziek ook buiten de kantoormuren ervaren.

Maar liefst 3500 ondernemers deden mee aan de winactie van Muziek Werkt. Natuurorganisatie SBNL Natuurfonds komt als winnaar uit de bus en wint een compleet verzorgd arrangement voor tien personen voor het North Sea Jazz Festival in Rotterdam Ahoy.

Gijs van den Brink, Simone Luijckx en Rini Smits van SBNL Natuurfonds nemen de prijs in ontvangst.

Simone Luijckx, officemanager bij SBNL Natuurfonds: “Wat leuk dat we gewonnen hebben! We zijn hartstikke blij met deze prijs, onze collega’s en bestuurders zijn ook super enthousiast. Wij zijn vrijwel allemaal muziekliefhebbers. Bij ons op kantoor staat de muziek dan ook bijna altijd aan: het bevordert de productiviteit en zorgt bovendien voor een beter humeur en meer ‘zin in de dag’.”

Over de winactie
Elk jaar organiseert Muziek Werkt bijzondere winacties voor ondernemers. Eerder konden ondernemers een instore optreden van een bekende Nederlandse artiest winnen, een op maat gesneden muziekadvies inclusief afspeelapparatuur of tickets voor festivals.

Houdt de website www.muziekwerkt.nl goed in de gaten voor nieuwe acties. En natuurlijk voor belangrijke informatie over de toepassing van muziek in een onderneming. De site biedt onder meer nieuws, relevante onderzoeksresultaten per branche en ervaringen van collega-ondernemers.

Wij bedanken alle deelnemers van deze actie en wensen het team van SBNL Natuurfonds heel veel plezier tijdens North Sea Jazz!

Nieuwsbrief ontvangen?

Wil jij niets missen van Muziek Werkt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang 4 keer per jaar nieuws van Muziek Werkt.