Winnaar bekend

Team Curves Uden

Winnaar bekend

De damessportschool Curves in Uden is de winnaar van de winactie van Muziek Werkt. Curves Uden wint een geheel verzorgd VIP-arrangement voor tien personen voor het concert Groots met een Zachte G van Guus Meeuwis. Maar liefst meer dan vijfduizend ondernemers deden met de winactie mee.

Van Grootse schrik naar Groots genieten
Gewapend met camera en microfoon overvalt onze reporter André de dames met het Grootse nieuws. Hoe ze reageren? Dat zie je hier:


Yvette Boender, eigenaresse Curves Uden: “Bij ons staat de muziek altijd aan: het is sfeerbepalend en motiveert. Sporten zonder muziek is eigenlijk ondenkbaar. Muziek zorgt voor energie en brengt je in de juiste mood. Wij zijn hartstikke blij met deze prijs, alle collega’s zijn ook super enthousiast. Dat wordt Groots genieten!”

Wij wensen het team van Curves Uden heel veel plezier tijdens het concert!

Over de winactie
Elk jaar organiseert Muziek Werkt bijzondere prijsvragen voor ondernemers die gerelateerd zijn aan muziek. Eerder konden ondernemers een instore optreden van een bekende Nederlandse artiest winnen, een op maat gesneden muziekadvies inclusief afspeelapparatuur of een compleet festivalarrangement.